mimmilauniala.net/minaolen

Sain 238 ääntä aluevaaleissa 23.1.2022 ja tulin valituksi Keski-Uudenmaan aluevaltuustoon. Kiitos jokaisesta äänestä! Olen todella onnellinen ja otettu lopputuloksesta.

Olen lähtenyt aikanaan politiikkaan mukaan parantaakseni sosiaali- ja terveyspalveluja ja ensimmäinen luottamustehtäväni oli toimiminen Järvenpään sosiaali- ja terveyslautakunnassa. Olen lähihoitajana toiminut myös SuPer- ammattiliiton pääluottamusmiehenä ja työsuojeluvaltuutettuna. Olen työskennellyt niin vanhustenhuollossa, terveysaseman vastaanotoilla kuin akuuttiosastolla ja vammaispalveluissa. Neljän lapsen äitinä olen myös tottunut terveydenhuollon palvelujen käyttäjä.

Olen opiskellut seksuaalineuvojaksi, ja tällä hetkellä opiskelen ammattikorkeakoulussa tulevaksi HR-asiantuntijaksi, eli työelämän kehittäjä- yhteisöpedagogiksi.

Minulla on valtavan paljon intoa sekä halua kehittää sote-palvelujamme yhteistyössä muiden kanssa. Uskon, että kokemuspohjani antaa myös hyvän pohjan toimimiseen hyvinvointialueen valtuustossa.
Uudet kirjoitukset 

Ota yhteyttä