Poliittisia puheenvuoroja

Tässä puheenvuoroni ja ryhmäpuheenvuoromme, Järvenpään tilinpäätöksestä ja toimintakertomuksesta 20.5 valtuuston kokouksessa. Se oli myös viimeinen puheenvuoroni valtuustoryhmän puheenjohtajana. Minut valittiin kokouksessa kaupunginhallituksen jäseneksi 1.6.2019 alkaen. Olen onnellinen ja otettu tästä luottamuksesta.

Palaan vielä soteen, tuohon kompleksiseen aiheeseen, joka lähinnä saa hartiat lysähtämään alas. Nyt muutamia vaalipaneeleita kiertäneenä ja keskustelua seuranneena totean, että olen yhä samaa mieltä kuin olin kirjoituksessani, jonka kirjoitin muutama päivä ennen soten ja hallituksen kaatumista.

Vappupuhe 2018

01.05.2018

Hyvät ystävät, hyvät järvenpääläiset, hyvä juhlaväki, hyvät ihmiset !

Arvoisa puheenjohtaja, valtuutetut, viranhaltijat. Esitys valinnanvapauslaiksi ei tue yhtäkään hallituksen asettamista tavoitteista SOTE-uudistukselle. Ei integraatiota, ei palvelujen yhdenvartaisuutta, eikä todellakaan kustannusten madaltumista.

Puheenvuoroni Vasemmiston tapahtumassa Puistokulmassa lokakuussa 2017. Meitä oli kolme puhujaa kertomassa kuinka Vasemmistoliitto toimii kuntapolitiikassa suuren, keskisuuren ja pienen kaupungin näkökulmista. Minua pyydettiin puhumaan keskisuuren kaupungin näkökulmasta.